Avni Shkodra - NA (Stand Up Comedy)

10 Просмотры
Издатель
Raportet e shoqërisë kosovare me veten dhe botën, do të trajtohen në këtë video stand up comedy, me kohëzgjatje prej rreth dhjetë minutave.

Onair Media -

Follow Avni Shkodra
•FB:
•IG:
•YT:

© & ℗ Avni Shkodra & Onair Media. All Rights Reserved
Категория
Комедии онлайн
Комментариев нет.
Яндекс.Метрика